NIEUWSBRIEF - APRIL 2021

Beste relatie, 

Ontwikkelingen in ICT gaan steeds sneller. Om bij te blijven en onze klanten te voorzien van het beste advies, investeren wij veel tijd in het opbouwen én delen van kennis. Deze nieuwsbrief is een van de manieren waarop we je vanaf nu op de hoogte houden van relevante ontwikkelingen.

Directeurswissel

Per 1 april 2021 draagt Leo Stelloo na 18 jaar zijn functie als directeur bij OVSoftware over aan Mark Wolffenbuttel. Waarom hij tot deze beslissing is gekomen en wie Mark is lees je in onderstaand artikel.

Artikel directeurswisselIs low-code het antwoord op de worsteling met legacy software?

Low-code is een vorm van softwareontwikkeling waarbij je anders dan bij traditionele computercode gebruikmaakt van een grafische gebruikersomgeving om applicaties op een visuele manier te  ontwerpen en/of aan te passen. In specifieke gevallen heeft de inzet van low-code een aantal voordelen. Bijvoorbeeld bij het (stap voor stap) vervangen van grote legacy systemen, maar ook bij het snel ontwikkelen van nieuwe applicaties.

Wil je weten of low-code het antwoord is op jouw IT-vraagstuk? Bekijk dan de informatie over dit onderwerp op de website of bespreek het vrijblijvend met een van onze specialisten.

Meer lezen

Uitnodiging
Online talkshow 'De angel uit blockchain', donderdag 22 april a.s.


Blockchain, er wordt veel over gepraat en geschreven. Op donderdag 22 april gaan we tijdens een online talkshow in op de manier waarom je bedrijfsprocessen met deze technologie kunt versimpelen. Samen met KienhuisHoving leggen we je uit hoe je de juridische angel uit blockchain haalt.

Overweeg je blockchain voor jouw organisatie of branche? Meld je dan aan voor de talkshow en luister/discussieer mee! 

Informatie en aanmelden

 

Kennisdelen op social media

Wij posten regelmatig informatie op onze social media kanalen. Interessant voor jou? Klik op de iconen, like de pagina en blijf op de hoogte!