NIEUWSBRIEF - JUNI-JULI / 2021

Beste,

De zomervakantie is bijna aangebroken. Voor de meeste betekent dit een paar weken helemaal niets. Je batterij weer opladen! Uiteraard blijft OVSoftware bereikbaar en zullen er altijd collega's aan het werk zijn.
Voor degene die ook een vakantie in het vooruitzicht hebben: 

Heb je wel eens stilgestaan bij de kwaliteit van je
software code en je processen?

Afgelopen maand hebben we een drieluik gepubliceerd rond de kwaliteit van software, software ontwikkeling en beheer. Je kan deze 3 artikelen hier vinden:

Wij komen graag in gesprek als deze artikelen vragen over je eigen situatie oproepen. Onze SIG gecertificeerde professionals kunnen ondersteunen met consultancy op je software code en de aanpak binnen je organisatie.

Gratis adviesgesprek

Klantverhaal low-code

Koninklijke Van Wijhe Verf is een Nederlands familiebedrijf en een van de grotere spelers in de decoratieve verfmarkt. Eind vorig jaar werd duidelijk dat het met de mogelijkheden van het huidige kleurenmengsysteem en in het verlengde daarvan het kleurenbeheersysteem, steeds lastiger werd om te voldoen aan een veranderende vraag. OVSoftware is deze periode bezig om een nieuw kleurenmengsysteem te ontwikkelen met het low-code platform Thinkwise.

Benieuwd naar het hele verhaal?
De club van beste MKB!deeën  

Op maandag 17 mei 2021 werden we welkom geheten bij de club van beste MKB!deeën.

Maurice Kruse, Sander Verhoef en Lucas Harbers ontvingen de subsidie cheque voor het
project “Nextgen Procesoperators in flexible manufacturing”.

In dit project wordt een Mixed (MR) Reality trainingsplatform gerealiseerd. Hiermee leren procesoperators sneller, autonomer én kunnen zij direct in het productieproces meelopen. Het platform halveert de onboardingtijd van nieuwe procesoperators en faciliteert medewerkers zonder technische achtergrond om tot een hoogwaardige procesoperator opgeleid te worden.

Lees meer over de mogelijkheden met VR/AR bij OVSoftware

 

Kennisdelen op social media

Wij posten regelmatig informatie op onze social media kanalen. Interessant voor jou? Klik op de iconen, like de pagina en blijf op de hoogte!