NIEUWSBRIEF - MEI 2021

Beste relatie, 

In deze nieuwsbrief nemen we je graag mee in een usecase die aangeleverd kan worden voor onze interne hackaton. Je leest verder over een klantverhaal van Koninklijke Van Wijhe Verf over low-code software ontwikkeling voor een kleurenmengsysteem. En meer...

directeur VOS

Warm welkom voor Mark

Mark Wolffenbuttel is inmiddels een maand aan de slag als directeur bij OVSoftware. Veel succes in deze rol bij OVSoftware B.V.

"Wil jij ook niet meer een week moeten zoeken in het systeem om te achterhalen waar het zich in de software bevindt?"

Deze quote komt uit het eerste deel van een drieluik met de verschillende fases van het project wat wij doen bij deze klant. Van evaluatietraject en start van de opdracht in maart, gedurende realisatie in mei en bij het opleveren van het resultaat in juli spreken we drie medewerkers van Koninklijke Van Wijhe Verf. Elk vanuit hun eigen discipline betrokken bij dit project. Lees hier meer over Low-code softwareontwikkeling voor een kleurenmengsysteem.

Wil je weten of low-code het antwoord is op jouw IT-vraagstuk? Bekijk dan de informatie over dit onderwerp op de website of kom in gesprek. 

Gratis adviesgesprek

Heeft jouw bedrijf een keten uitdaging?  

Op 11 juni organiseert OVSoftware een interne blockchain hackaton. Onze blockchain specialisten gaan de strijd met elkaar aan om de beste oplossing te vinden.

Om waarde te creëren willen we dit doen met echte usecases. Gezamenlijk kunnen we de usecase scopen en kijken of onze hackaton iets moois voor jou kan opleveren.

Aanmelden usecase

 

Wij kijken terug op een geslaagde talkshow (De angel uit blockchain) samen met KienhuisHoving.
 
Twijfel je of blockchain wat voor jouw bedrijf en branche kan betekenen? Kijk dan deze talkshow terug want deze zal bijdragen aan het antwoord op deze vraag. 

Bekijk de talkshowBen jij benieuwd naar voorbeelden hoe AR/VR een waardevolle rol kan spelen in jouw organisatie?

Industrial Reality Hub (waar OVSoftware partner van is en een bestuursfunctie vervult) organiseert van 6 t/m 8 juni een unieke reeks meeslepende Masterclasses over de allernieuwste XR-technologie en toepassingen.

Dit evenement is speciaal voor managers en senior specialisten die werkzaam zijn in de industriële markt en die op zoek zijn naar AR/VR-kennis en aanverwante technologieën voor gebruik binnen hun markt en bedrijf. Ben je benieuwd naar voorbeelden hoe deze nieuwe technologie een waardevolle rol kan spelen in jouw organisatie?

Lees verder

Kennisdelen op social media

Wij posten regelmatig informatie op onze social media kanalen. Interessant voor jou? Klik op de iconen, like de pagina en blijf op de hoogte!